Yeni Proje: “Eğitimim İçin Bir Oyuncak da Sen Al” Projesi

“Eğitimim İçin Bir Oyuncak da Sen Al” Projesi nedir?

El yapımı oyuncak tasarımı ve üretimi yapan Ali Kuvvetlioğlu, ZİÇEV Mersin Şubesi ile  bireysel sosyal sorumluluk projesi yürütmeye başlamıştır. Proje kapsamında Kuvvetlioğlu ‘nun yaptığı  oyuncaklardan alan her kişi aynı zamanda  ZİÇEV Mersin Şubesinde verilen sanat eğitimleri için 5 TL bağış yapmış olacaktır.

 

Bir Sosyalleşme ve El Becerisi Geliştirme Aracı Olarak “Atmaca Oyunu”

ZİÇEV Mersin Şubesi öğrencilerine hediye edilen atmaca oyunu, özellikle çocuklar için el becerilerinin arttırılması ve sosyalleşmeyi amaçlayan bir oyundur.

Kuvvetlioğlu, Atmaca oyununu şöyle anlatıyor: “Atmaca, oyunu karşılıklı iki kişi ile oynanan kendine ait olan taşların tamamını rakip sahasına en kısa sürede atmayla oynanan bir oyun şeklidir. Oyunun amacı, özellikle çocuklarda el becerisini geliştirme ve zaman kavramını iyi kullanmayı öğretmektir. Bu öğrenimle beraber eğlenceli güzel vakit geçirmek, sanal sosyallikten uzaklaşıp gerçek sosyalleşmelerine katkı sağlamaktır  “

 

Nasıl Destek Olursunuz?

Sizler de Ali Kuvvetlioğlu’nun yaptığı el emeği göz nuru bu oyunlardan alarak her oyun başına ZİÇEV Mersin Sanat Terapi Eğitimi Merkezindeki özel öğrencilerimizin eğitimine 5 ₺ bağış yapabilirsiniz.

Bu ürünlere ahsaptasarim_wooddesign instagram adresinden ulaşabilirsiniz.

 

Teşekkür Ederiz…

Böyle anlamlı projeler ve çalışmalar özel öğrencilerimizin eğitimine önemli katkılar sağlamaktadır. ZİÇEV olarak, Mersin Şubemiz ve öğrencileri adına Kuvvetlioğlu’na sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.