29-30 Kasım 2010: Tarım Kredi, Genel Merkez eğitimcilerine İlk Yardım Kursu verdi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü’ne bağlı İmece İlk Yardım Eğitim Merkezi tarafından Vakfımız Genel Merkez eğitim personeline, 29-30 Kasım 2010 tarihlerinde, iki gün süreyle İlk Yardım Kursu verildi.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü’nün sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde gerçekleştirilen etkinliğin ilk günü, Genel Müdür Yardımcısı Oktay Malyemez, İdari ve Teknik İşler Dairesi Başkanı Ahmet Boyraz ve Sosyal Hizmetler Müdürü Muammer Köse Vakıf Genel Merkezini ziyaret ederek Genel Başkan Ülay Karakoç ve Yönetim Kurulu üyeleriyle bir süre sohbet ettiler ve zihinsel yetersizlerin sorunları ile ilgili bilgi aldılar.

Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizi gezen konuklar, özel gençlerimizin sıcak sevgi ve ilgisiyle karşılandılar. Öğrencilerimizden Ahmet Kalyon, Genel Müdür Yardımcısı Oktay Malyemez’e, ZİÇEV Zihin Ergo-Sum Fotoğraf Atölyesi öğrencilerinin ürünlerinden bir fotoğraf armağan etti.

Genel Müdürlüğe bağlı İmece İlk Yardım Eğitim Merkezi‘nin değerli elemanları Dr. Sabriye Demirci ile Biyolog Betül Özkan Genel Merkez öğretmenlerine iki gün süre ile “İlk Yardım Eğitimi” verdiler. Teorik ve uygulamalı eğitim alan personelimiz, özel çocuklarımız için büyük önem arz eden bu eğitimden büyük yarar gördüklerini belittiler.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü’ne, duyarlı yaklaşımı ve bu çok yararlı desteği için gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.